• Balıkesir'de CHP'den istifa ederek yeni partiye katılan isimlerin ardından, partide kalan örgütlere destek ziyaretleri başladı.
• CHP Balıkesir İl Başkanı Fikret Şahin, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, PM Üyesi Mehmet Tüm ve eski Milletvekili Namık Havutça, Gömeç'e giderek CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven ve ilçe örgütüyle bir araya geldi.
• Ziyaret sonrası açıklama yapan Milletvekili Serkan Sarı, Özkan Güven'in zor günlerde örgütüne ve partisine sahip çıktığını belirterek, "Zor zamanlarda ortaya konan duruş, verilen mücadelenin en gerçek göstergesidir. Özkan Başkanımızın kararlı tutumu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin örgüt kültürünün en güzel örneklerinden biridir." dedi.
• Sarı, "Kişiler gelir geçer, Cumhuriyet Halk Partisi kalır. Biz makamların değil, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği asırlık çınarın neferleriyiz. En zor günlerde de örgütümüzün yanında olduk, bugün de aynı inanç ve kararlılıkla omuz omuzayız." ifadelerini kullandı.
• CHP heyeti, birlik ve dayanışma mesajı vererek partinin örgütlü mücadelesini sürdüreceğini vurguladı. Bilindiği üzere, Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı CHP'den ilk istifa eden isimler arasında yer almıştı.
İL YÖNETİMİ AÇIKLANIYOR
• Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu ekibinin il başkanı olarak atadığı eski milletvekili Fikret Şahin 3 Ağustos Pazartesi günü parti binasında düzenleyeceği toplantı ile il yönetimini açıklayacak.

#SonDakika #Gömeç #BalıkesirHaber #Balıkesir #BalikesirSonDakika #YeniParti





