Eğitime Gönül Veren Vali

Balıkesir’de eğitimi birinci gündem maddesi yapma hedefiyle yola çıkan Vali Şıldak hergün okul ziyareti gerçekleştiriyor. 

İl genelindeki farklı kademeden birçok okula yaptığı ziyaretlerle alanda çalışmaları yakından takip eden Şıldak, İvrindi 7 Eylül İlkokulu ve Havran Anadolu Lisesini ziyaret etti. 

Başlattığı ve emin adımlarla ilerlemesine bizzat şahit olduğu BİGEP Projesinin verdiği enerjiye sürpriz ziyaretlerle ayrı bir motivasyon katmaya çalışan Şıldak, öğrencilerin 'Vali Amcası' olarak gönüllerinde izler bırakıyor.

Vali Şıldak, İvrindi ve Havran’daki okullarda  sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle  sohbet etti. Öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Şıldak, öğrencilerinin başarıya giden yolda onlara rehber olmalarını istedi. Bu yolculukta velilerle birlikte yol almalarının eğitime dinamizim getireceğini dile getirdi.

Vali Hasan Şıldak ziyaret ettiği okullarda öğretmenlere BİGEP’in amaç ve hedeflerini anlatıyor, neden böyle bir çalışmaya ihtiyaç duyulduğunu açıklıyor. Okulları ve öğrencileriyle bütünleşerek en iyi şekilde bilgi ve görgülerini aktarmalarını istediği öğretmenlerde ancak gönülden ve özveriyle çalışmaları halinde fark oluşturabileceklerini ifade ediyor.

Editör: Haber Merkezi