BALIKESİR'in kendi alanında lider kuruluşları arasındaki Argeline Teknik Eğitim Cihazları Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.  Türkiye'de üretimi olmayan Elektro spinning cihazını üretmenin gururunu yaşadı. 

Şirket sahiplerinden Mehmet Aydemir, Elektro Spinning Cihazını tüm aksanlarıyla yerli ve milli olarak ülkemizde üretmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek cihazla ilgili şu teknik bilgileri verdi: 

"Elektro spinning yöntemi, akışkanlar dinamiği, polimer kimyası, temel anlamda fizik, elektrik fiziği, makine ve tekstil mühendisliği gibi alanları barındıran multi disiplinli bir yöntem olarak bilinmektedir. Elektrospinning yöntemi ile çapları birkaç mikrondan başlayıp çapları 100 nm’nin altına kadar değişken aralıktaki nanoliflerden oluşan polimer kaynaklı yüzeyler elde etmek mümkün olmaktadır.

Elektrospinning cihazımız, ar-ge ve laboratuvar çalışmaları için tasarlanmıştır. Tekstil ve Hava Filtrasyonu, kimya, savunma sanayi, inşaat, medikal, ilaç ve tarım sanayi gibi birçok endüstri alanında nanolif ürün geliştirme amaçlı tasarlanmıştır.

Yerli ve Milli olarak ülkemize katma değer sağlamaya devam edeceğiz. "

Editör: Haber Merkezi