Göbel Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanı Tahir Demiryakan’ın makamında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi imza törenine Bem-Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mustafa Çiğdem, Şube Sekreteri Durmuş Cenk Davulcu, Göbel Belediyesi İşyeri Temsilcisi Recai Kula ile Göbel Belediyesinde görev yapan memurlar katıldı.

Belediye Başkanı Tahir Demiryakan, "Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştık. Göreve geldiğim günden bu güne Bem-Bir-Sen ile diyaloglarımız çok güzel, bu diyalogumuzu dostluğumuz ötesine taşıyarak tüm çalışanlarımızın mutlu olması için toplu sözleşmemizi yapıyoruz. Çalışanlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun. Belediyemizin imkânları ölçüsünde çalışanlarımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Çiğdem ise, Göbel Belediye Başkanı Demiryakan'ın Göbel için büyük bir şans olduğuna değinerek, "Kendisine çalışanlar, sendikam adına çok teşekkür ediyor ve kutluyorum. Yapılan sözleşmeyle çalışma performansının arttıracağına inanıyorum" dedi.

Çiğdem, belediye personeli adına Belediye Başkanı Tahir Demiryakan’a dünya'da ilk toplu sözleşme olarak bilinen Kütahya Sözleşmesinin tablosunu hediye etti.

Editör: Haber Merkezi