‘DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ,

ÜRETİME DEVAM EDİYORUZ’

Firma yönetim kurulu başkanı Balıkesir sevdalısı işadamı Metin Baykan fabrika olarak üretimi sürdüreceklerini, personel azaltmasına gitmeyeceklerini belirterek, ülkenin bu zorlu süreçten başarıyla çıkacağını kaydetti.

Metin Baykan “Her zaman ülkemizin, devletimizin ve halkımızın yanındayız. Ülkemiz ekonomik kriz içerisine sokmaya çalışılıyor, biz işadamları da bu noktada üretimimizi daha arttırarak, çalışanlarımız ile birlikte ülkemize katkı sağlayacağız. Firmamız ile birlikte iş yaptığımız diğer fabrikalarda endişe etmesinler, BAYMOB hizmete devam ediyor” dedi.

İNANCIMIZ TAM

Baykan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Döviz kurlarında yaşanan hareketlenme sebebiyle hammaddeye ulaşmak tedarikçi ile ortak noktada buluşup ticaret yapma imkanı ciddi anlamda zorlaşmıştır.

Bütün bu olumsuz koşullara rağmen firmamız üretimini aksatmadan devam edecek ve hiçbir şekilde personel azaltımına gitmeyecektir.

Ülkemizin büyük bir ekonomik saldırı altında bulunduğu bu dönemde milletçe zorluklar yaşadığımız bu günlerde aynı fikir birliğinde olup inançlı bir şekilde panik yapmadan planlayarak önlem alırsak bu süreci başarıyla geçireceğimize inancımız tamdır”. 
 

Editör: Haber Merkezi