Yatırım Finansman, finansal okuryazarlığa destek kapsamında Balıkesir Sanayi ve Ticaret Odası iş birliğiyle 15 Mart Cuma günü “Yerel Seçim Öncesinde Türkiye ve Dünya Ekonomisinin Değerlendirilmesi” ve “Piyasalarda Yatırımları ve Riskleri Yönetme Stratejileri” seminerini düzenliyor.

“Piyasalarda Yatırımları ve Riskleri Yönetme Stratejileri” başlıklı oturumda, Yatırım Finansman Türev Ürünler Müdürü Dr. Nuri Sevgen katılımcılara; hisse senedi, vadeli işlemler ve döviz piyasalarındaki risklerin yönetilmesine ilişkin ‘Türev Ürünler’ ile yapılabilecek korunma stratejilerini aktaracak.

“Yerel Seçim Öncesi Türkiye ve Dünya Ekonomisinin Değerlendirilmesi” başlıklı oturumda ise, Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu katılımcılara; Türkiye ve Dünya ekonomisindeki son gelişmelere ilişkin para ve sermaye piyasalarının genel görünümünü aktaracak.

Özellikle sanayicilerin, iş adamlarının, Sanayi ve Ticaret Odaları üyelerinin, ihracatçıların ve ithalatçıların, özel sektör firma temsilcilerinin katılımı hedeflenen seminere, www.yf.com.tr web sitesinden kayıt formu doldurularak ücretsiz katılım sağlanabiliyor.

Editör: Haber Merkezi