Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler ve Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı'dan oluşan heyet Hollanda’nın Rotterdam Limanı’nda bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. Hollanda'daki gezi ve incelemelerini bugünde sürdürecek olan heyet, 30 Ocak'ta Balıkesir'e dönecek. 

EDİP UĞUR: "BANDIRMA'YI ROTTERDAM YAPACAĞIZ!
Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Bandırma'yı Türkiye'nin en önemli liman kentlerinden biri haline dönüştürmeyi hedefledi.  Bu amaçla, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın da yer aldığı bir ekibi beraberinde Hollanda'ya götürdü ve sanayi bölgesi olarak ilan edilen Bandırma'ya yapılması planlanan Rotterdam  Limanı'nı yerinde gösterdi.
BALIKESİR ONURUNA YEMEK 
Bu arada, Balıkesir heyetine Rotterdam Başkonsolosu  Sadin Ayyıldız yemek verdi. Başkan A. Edip Uğur,  gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiği Ayyıldız'a şehrimizin sembolleri arasında yer alan saat kulesi motifli hatıra paramızı hediye etti.
Editör: Haber Merkezi