Bilgisayar ve video oyunları günümüzde birçok insan tarafından oynanıyor. İnsanlar genellikle oyun oynarken sorunsuz bir deneyim ve rahatlık ararlar. Gaming masa kişilerin eğlencesini devam ettirecek çeşitli oyun masası seçenekleri ve aksesuarlarıdır.

Gaming Masa Özellikleri 

Gaming masa ürün türü özelliğinden dolayı ledli oyuncu masasıdır. Yüzeyinden dolayı hafif ve paslanmaz bir yapıdadır.  Alüminyum gövdeye sahip ve maksimum dayanıklılık ta oyun masasıdır. Bu özellikleri ile birlikte üretiminde kullanılan malzemeler, ürünün yapısını korumasını sağlar.  

Gaming masa  teknik özellikleri  şu şekildedir. Ürün M-172 RGB Ledli Oyuncu Masasıdır, SL-234 köşe modülü ekleme özelliğine sahiptir. Ürünün koruyucu kutusu bulunup içinde ve yarı demonte olarak kullanıcıya ulaşır. Masa düzeninde bardak ve kulaklık tutucu bulunur. Ayrıca oyun cihazı kabloları, cihaz adaptörleri gibi aletleri saklamaya yarayan kanal bulunur. Oyuncu masası kullanıcılar tarafından uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir ve  LED aydınlatmaları vardır.

Gaming Masa Modelleri Ve Ürünleri  

Oyun severlerin eğlenceli zaman geçirmesi de katkı sağlayan    gaming masanın renk ve kullanım tercihine göre birçok modeli bulunur. Bunlar, Xrocg Gaming Gator M-172 RGB Ledli Kırmızı-Siyah Oyuncu Masası, Xrocg Gaming Gator S-115 RGB Ledli Mavi-Siyah Oyuncu Masası, Xrocg Gaming Gator L-464 Mavi-Siyah Oyuncu Masası şeklindedir.

Sizler de  bilgisayar veya video oyunlarında rahatlık ve konfor arıyorsanız tercihinize göre  ürün ve özellikleri   hakkında https://www.desibela.com/oyuncu-masasi adresten bilgi alabilirsiniz. Ayrıca gaming masa ürünlerini buradan inceleyebilir, satın alabilirsiniz ve yetkililere ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi