Pionel ismi mobilya sektöründe hızla büyüyüp evlerdeki yerini alıyor. Kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan marka modern çizgileriyle göz kamaştırıyor.

Ahşap ve mobilya sektöründe yılların tecrübe ve birikimini günümüz tasarım çizgisiyle birleştiren ‘’ PİONEL’’ marka olma yolunda hızla ilerliyor.

Yaşanılan mekanların hayat tarzı ile bütünleştiği inancı ile yola çıkan marka bu birlikteliği en verimli ve estetik noktaya taşımayı hedefliyor.

Tasarımdan üretime ahşabın en yalın halini sunan ve kimyasallardan uzak insan sağlığı ile dost bir üretim yapan firma her geçen gün ürünlerine bir yenisini eklemekte.

Müşterilerine kaliteli ve modern ürünleri sunmak için büyük bir heyecanla çalışan PİONEL firması, ürünler hakkında bilgi almak isteyen müşterilerine 0850 3055800 numaralı hattı ile hizmet verirken pionel.co instegram adresi ile ürünlerinin de tanıtımını yapmakta.

Aynı zamanda pionel.co (pionel.net) internet sitesi üzerinden e-ticaret sistemi ile müşterilerine hizmet veren firma, dileyen müşterilerine kredi kartına taksit imkanı da sunmakta.

Evlerinizin baş köşesinde yer alacak olan modern doğal ahşap ürünleri görmek için firmanın internet sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Pionel’de yemek masasından çalışma masasına, sehpalardan tv ünitelerine masif ahşapdan üretilmiş doğal ürünler bulunmakta. Firma ürün çeşidini arttırmak ve müşterilerinin istekleri doğrultusunda daha iyi hizmet vermek adına büyük bir heyecanla çalışıp sektörde PİONEL adı altında bir marka olarak yerini almıştır.

Editör: Haber Merkezi