MÜSİAD Balıkesir Şube Başkanı Erdem Özer güven tazeledi.  Gala’da gerçekleşen MÜSİAD Balıkesir 3. Genel Kurul Toplantısına Erdem Özer, tek aday olarak katıldı.

MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Kartal, Faruk Güzeldere, Hakan Erdem, Mehmet Ali Ketancı; Kenan Gözeten; Bandırma Şube Başkanı Tolga Tetik ve MÜSİAD Balıkesir Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen kurulda Erdem Özer yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurul konuşmasında MÜSİAD Balıkesir Şube Başkanı Erdem Özer, şunları kaydetti: 

Bizler göreve geldiğimiz günden beri oldukça verimli çalışmalar yaptık. MÜSİAD’ın bir medeniyet davası olduğunu ve böyle bir camiada görev almaktan dolayı çok mutlu olduğumu her zaman dile getirdim.

Türkiye Yüzyılı başlangıcında, büyüyen Türkiye içinde, çok daha fazla büyüyen Balıkesir’de; MÜSİAD Şube Başkanlığının görevini en yoğun mesaisini bilerek ve isteyerek devam ettirdim.

Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi önümüzdeki dönemde de Balıkesir ve Türkiye için hep birlikte, yoğun bir şekilde aynı kararlılık ve azimle çalışacağız. Bu görevi bizlere yeniden layık gören üyelerimize ve Genel Merkezimize çok teşekkür ediyor, yeni dönemin MÜSİAD ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.’

MÜSİAD Balıkesir Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: 

1. Erdem Özer

2. Tuğrul Demirbaş

3. Hakkı Erdem

4. Hakan Yalgın

5. Akif Bozkurt

6. Veli Büyükgüldalı

7. Ahmet Yılmaz

8. Erkan Özdemir

9. İshak Babaç

10. Hasan Tekin

Editör: Haber Merkezi