MÜSİAD,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılarak önemli mesajlar verdiği 26. Olağan Genel Kurulunda 7. başkanını seçti. 2017 'den bu yana icraatlara imza atan Abdurahman Kaan bayrağı, seçimlere tek aday olarak giren Mahmut Asmalı’ya devretti.


İŞTE YENİ YÖNETİM
MÜSİAD'ın Mahmut Asmalı başkanlığındaki  yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 


Gökhan Yetkin, Mehmet Develioğlu, Soner Meşe, Ahmet Doğan Alperen, Muhammed Ali Özeken, Davut Altunbaş, Abdülsamet Temel, Osman Çalışkan, Hıfsı Soydemir, Abdullah Eriş, Abdullah Bozatlı, Tahir Tuluk, Bekir Sami Nalbantoğlu, Faruk İbrahim Özbek, Mustafa Aktaş, Tevfik Dönmez, Mehmet Şahin, Abdurrahman Uzun, Mustafa Çalışkan, Savaş Yılmaz, Erkan Gül, Abdülkadir Sıcakyüz, Yunus Furkan Akbal ve Meryem İlbahar'dan oluştu.

ERDEM ÖZER'DEN TEBRİK MESAJI
MÜSİAD Balıkesir Şubesi Başkanı Erdem Özer, yeni başkan ile ekibini tebrik etti. 


"Allah birliğimizi, diriliğimizi bozmasın" temennisinde bulunan Özer, yeni dönemle ilgili paylaşımında, 
"Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan”ın teşrifleriyle, 26. Olağan Genel Kurulumuzda bayrak değişimi oldu.


Müsiad Balıkesir şubesi olarak 2 senedir beraber çalışmanın keyfini ve tecrübesini yaşadığımız başarılı çalışmalara imza atan Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan, teşkilatlanma Başkanı Ahmet Şekerli ve Yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımızı sunar, bayrağı devralan Genel Başkanımız Sayın Mahmut Asmalı ve yönetim kurulumuza başarılar diliyoruz. 


MÜSİAD; bir ailedir, okuldur.
MÜSİAD; Anadolu'dan filizlenen ve tüm dünyaya yayılan koca bir çınardır.
Bu bilinçle ülkemizin aydınlık yarınları için var gücümüzle çalıştık, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda her platformda da çalışmayı sürdüreceğiz inşallah." ifadelerini kullandı. 

 

Editör: Haber Merkezi