BALIKESİR İl Tarım ve Orman'ın çiçeği burnundaki yeni müdürü Erkan Alkan, önce sektörde faaliyet gösteren STK'ların beklentileri dinleri, ardından ilçe müdürleriyle bir araya geldi ve Ç"iftçiye gereken hassasiyeti göstererek, sorunlarının çözümü için dertlerini dinlemeliyiz." talimatı verdi.

İl Müdürü Erkan Alkan, Balıkesir tarımının dününü değerlendirmek, bugünü konuşmak ve yarınlarını planlamak için İlçe Müdürleri ile bir araya geldi.  

Müdürlük binasındaki Şehit Ramazan Konuş Toplantı Salonundaki  toplantıya il müdürü yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe müdürleri katıldı.

Bölge tarımını kalkındırmak için katma değer sağlayacak projelerin önemli olduğuna vurgu yapan yeni müdür Alkan, ilçe müdürlüğü çalışmalarının vatandaş odaklı yürütülmesinin esas olduğunu dile getirdi.

İl Müdürüm Erkan Alkan, Tarım ve Hayvancılık Platformunun önemine değinerek şöyle konuştu:  

“Tarıma değer katan tüm kurumlar ile bir araya gelip ilimiz tarımı için neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz. Balıkesir’de tarıma destek sağlayan tüm kurumlar ile desteklerden daha fazla faydalanmak ve doğru projelerin desteklenmesi için ortak çalışmalar yürütmeliyiz. Bu süreçte ekip olarak hep beraber bölgemiz çiftçisi için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Çiftçiye gereken hassasiyeti göstererek, sorunlarının çözümü için dertlerini dinlemeliyiz.” 

Toplantı ilçe müdürleri ile karşılıklı bilgi alışverişi ve proje tekliflerinin değerlendirilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi