Milyonlarca kişinin başvurduğu TOKİ "İlk Evim İlk İş Yerim" kapsamında kura çekilişi Balıkesir ile devam etti.  29 Ocak'ta Altıeylül ile başlayan, 30 Ocak'ta Ayvalık, Bandırma, Havran, İvrindi, Bigadiç ile devam eden çekiliş sırası bugün Sındırgı, Susurluk, Dursunbey, Marmara Adası'ndaydı. Balya ve Savaştepe'de ise TOKİ konutlarına başvuru sayısı az olduğu için kura çekimi yapılmadı.

TOKİ BALIKESİR'de TOPLAM 3 BİN 975 KONUT
Balıkesir TOKİ 3 bin 975 konut kurası çekilişi Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Havran, İvrindi, Bigadiç, Sındırgı, Susurluk, Dursunbey, Marmara, Balya, Savaştepe ilçeleri için 29-31 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. 29-30 Ocak tarihlerinde tamamlanan ilçelerin ardından 31 Ocak'ta Sındırgı, Susurluk, Dursunbey ve Marmara ilçelerinde çekiliş yapıldı. 

TOKİ DURSUNBEY KURA ÇEKİMİ KAZANAN İSİMLER

DURSUNBEY'deki 150 konut için  6'i engelli, 254'ü emekli olmak üzere  1471 Dursunbeyli vatandaş başvurdu.

Kurada çıkan isimler şöyle sıralandı:

Yaşar Kaya, Ali Acar, Çağrı Çiftçi, Enes Aykot, Şehriye Altıntaş, Ahmet Zahit Yanık, Fehni Dağdalen, Turhan Kırcalı, Hüseyin Bayır, İsmail Bozcam, Hüseyin Güççük,  Ramazan Sert, Süleyman Cırncır, Bahtiyar Atlı, Hasan Dağdeviren, Arife Öz, Ahmet Baycan, Ali Tezcan, Gülcan Kutlu, İsmail Adsan, Ramazan Kökten, Abdullah Eşen, Hilmi Aras, Halil Öztürk, Mehmet Karaman, Şerafettin Koyun, Mehmet Cinbirt, Betül Çimen, Resmiye Talyurt, Harun Doğru, Bahadır Keskin.... Diğer isimleri aşağıda yer alan linkle Dursunbey 150 konut kura çekimini canlı yayınla izleyerek öğrenebilirsiniz.

TOKİ BALIKESİR KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE | TIKLAYINIZ

BALIKESİR TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA

Aşağıda bulunan linkle kura sonucunuzu sorgulayabilirsiniz.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ KURA SONUCU İSİM
LİSTESİ SORGULAMA EKRANI

Altıeylül TOKİ konut kurası sonuçları için tıklayın.

Balıkesir Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Havran, İvrindi, Bigadiç, Sındırgı, Susurluk, Dursunbey ve Marmara ilçeleri 3 bin 975 konutun hak sahipleri açıklanıyor. TOKİ başvurusunda bulunanlar, “toki.gov.tr e-Devlet” sayfasından ya da “e-Devlet TOKİ kura sonucu sorgulama” ekranından T.C. kimlik numarası ile isim sorgulama işlemini yapabiliyor.

TOKİ BALIKESİR KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ

Balıkesir TOKİ kura çekilişi ilçe ilçe şu tarihlerde yapılacak.

SINDIRGI – 31 Ocak – Saat: 10:00

SUSURLUK – 31 Ocak – Saat: 10:00

DURSUNBEY – 31 Ocak – Saat: 10:00

MARMARA – 31 Ocak - Saat: 10:00

BALYA – BAŞVURU SAYISI AZ, KURA ÇEKİLMEYECEK

SAVAŞTEPE – BAŞVURU SAYISI AZ, KURA ÇEKİLMEYECEK

Editör: Haber Merkezi