ESKİ çağdan kalma yeni çağın Koronavirüs salgının önlenmesi amacıyla alınan tedbir ve kısıtlamaya uymayanlara yönelik güvenlik güçlerinin çalışmaları 7/24 sürüyor.

Balıkesir'de  Jandarma ekipleri Koronavirüse karşı vatandaşları uyarıp, zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda bilgilendirirken getirilen yasaklara uymayanları da afetmiyor!

TOPLU TAŞIMA
ARAÇLARINA SIKI TAKİP

Jandarma ekipleri, İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında, toplu taşıma araçlarında yolcu sayısının yarıya indirilmesi ve güvenli mesafede oturması, ateşlerinin olup olmadığı ve asayiş konularına ilişkin uygulanmasına yönelik denetimlere devam ediyor. 

502 PERSONELLE DENETİM
Balıkesir Jandarma Komutanlığı ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün 502 personelin katıldığı denetimlerde  81 piknik alanı, 42 göl/gölet, 66 sahil bandı, 63 ormanlık alanı, 283 toplu taşıma ve servis aracı, 21 pazar yeri ile 848 umuma açık yeri kontrol etti.  
Denetlemelerde  tedbir ve kısıtlamaya uymayadıkları tespit edilen 22 kişiye  68 bin 752 lira idari para cezası uygulandı. 

SÜRÜCÜLERİN ATEŞİ ÖLÇÜLÜYOR
Bu arada, Jandarma ekipleri, özel ve ticari araçlarda bulunan vatandaşların ateşlerini ölçerek "il
imizi terk etmemeleri ve evde kalmaları" yönünde ikazlarını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi