BİR DAHA TEZGAH AÇTIRMAYIN!

BALIKESİR ve ilçelerindeki semt pazarlarından sonra, akşam saatlerinde sokak aralarında bırakılan sebze ve meyve atıkları, çevresel sorunların artmasına sebep oluyor.

Yaşanan duruma dikkat çeken vatandaşlar, pazarcı esnafına sıkı bir denetim yapılması gerektiğini hatırlatarak, yetkililere göreve çağırdı. Aşağıdaki görüntüler Karesi ilçesi Kayabey mahallesinde kurulan Cuma Pazarından..

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbalikesirim.net%2Fvideos%2F598518516300608%2F&show_text=false&width=267&t=0" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

NEREDEN BAKARSAK BAK,
ÇOR KÖTÜ BERBAT GÖRÜNÜYOR

Semt pazarlarında tezgah açıp satış yapanların akşam giderken bulunduğu yeri temizlemesinin zorunlu hale getirilmesini isteyen vatandaşlar, böylece belediye temizlik görevlilerine yardımcı olunabileceğini, çevre ve sağlık sorunları  yaşanmasının önlenebileceğini ifade etti.

ÖNLEMLER ALINMALI

Pislik Pazar

Balıkesir sahil ve plajları tatilcilere hazırlanıyor
Balıkesir sahil ve plajları tatilcilere hazırlanıyor
İçeriği Görüntüle

Balıkesir'de vatandaşlar, çevre bilincinin artırılması ve toplumun bu konuda daha duyarlı olması amacıyla yapılan bu çağrıyla birlikte, semt pazarlarının sonrasında oluşan çöp sorununa çözüm bulunması için yetkililerden daha etkin önlemler alınmasını talep etti.  Balıkesir'in efsane Belediye Başkanı merhum Sabri Uğur döneminde pazarcı esnafına yönelik uygulamalar hatırlatıldı.