Dursunbey-Balıkesir yolu Çamköy mevkiinde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada Sercan Tabak yönetimindeki 10 DAN 66 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkıp, takla atarak şarampole yuvarlandı.

Kazada, Büşra Karalar Tabak  yaşamının yitirirken, yaralanan sürücü Sercan Tabak ile eşi 5 yaşındaki çocukları Fatih Aybars Tabak Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

SAĞLIK CAMİASI YASTA 

Kazada hayatını kaybeden 32 yaşındaki Büşra Karalar Tabak, Dursunbey Devlet Hastanesi'nde hemşireydi. Türk Sağlık- Sen Balıkesir Şubesi temsilciliğini de sürdüren Büşra Karalar Tabak'ın ölüm haberi, sağlık camaisasıyla beraber baba ocağı Manyas'ı da yasa büründürdü. 

Sercan Tabak'ın ise Alaçam Orman İşletme Müdürlüğü'nde Orman Muhafaza Memuru olarak çalıştığı ve Türk Orkam-Sen Şube Başkan Yardımcısı olduğu bildirildi.

SERCAN TABAK ve
OĞLUNUN GENEL DURUMU İYİ


İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, "Dursunbey Devlet Hastanesinde görevli Hemşire Büşra Karalar Tabak'ın geçirdiği trafik kazası sonucunda vefat ettiğini teessürle öğrendim.  Personelimizin eşi Sercan TABAK ve 5 yaşındaki oğlunun genel durumları iyi olup, personelimize Allahtan rahmet acılı ailesine başsağlığı diliyorum." mesajını paylaştı. 

Kaza kurbanı hemşire sağlık camiasını yasa büründürdü.

Yedi yıl önce hayatlarını birleştiren genç çiftten geriye bu mutluluk tablosu anı olarak kaldı.

Editör: Haber Merkezi