Balıkesir Kahveciler Odası Başkanı Bülent Bilir ve Yönetim Kurulu Üyeleri her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayarak Vicdaniye Kız Kuran Kursu’nda okuyan öğrencilere iftar verdiler.
 
İftar yemeğine Oda Başkanı Bülent Bilir, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri ile 180 kurs öğrencileri katıldı.  Ayrıca oda yönetimi, iftar öncesinde vefat eden oda başkanları, yönetim kurulu, denetim kurulu üyeleri ile oda üyelerinin anısına Vicdaniye Kız Kuran Kursunda hatim indirdi.
 
Oda Başkanı Bülent Bilir, “Oda olarak aldığımız karar ile birlikte yıllardan bu yana geleneğimizi bozmayarak iftarlarımızı kuran kursunda sürdürüyoruz. Öğrenci kardeşlerimize iftar veriyor, geçmişte odamıza hizmet etmiş büyüklerimiz ve üyelerimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz.  Oda yönetimi olarak her yıl aldığımız kararı önümüzdeki yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz. Değerli büyüğümüz odamıza uzun yıllar emek vermiş, hizmet etmiş duayen Başkanımız Recep Çelik Başkanımızı da bir kez daha hatırlayarak yad etmiş olduk” dedi.
Vicdaniye Kız Kuran Kursu yetkilileri de yıllardan bu yana kendilerini yalnız bırakmayan ve iftar veren Kahveciler Odası Başkanı Bülent Bilir ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, kapılarının herkese açık olduğunu, iftar vermek isteyenleri beklediklerini söylediler. 
Editör: Haber Merkezi