Bağımsızlık zaferimizin 99. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Balıkesir ve ilçelerinde coşkuyla kutlanmaya devam ediliyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümünün Balıkesir'deki kutlamaları, Balıkesir Valiliği'nde vali Hasan Şıldak ile Garnizon Komutanı vekili ve Büyükşehir Belediye Başkan vekilinin tebrikleri kabulüyle başladı.

Kutlamalara Atatürk Anıtı ve Kuvay-i Milliye Meydanındaki geçit töreniyle devam edildi.

Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi çelenklerinin sunulup saygı duruşunda bulunulan Atatürk Anıtındaki törende İstiklal Marşımız gür sesle söylendi.

Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi çelenklerinin sunulup saygı duruşunda bulunulan Atatürk Anıtındaki törende İstiklal Marşımız gür sesle söylendi.

Törene, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Garnizon Komutanı Vekili Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Bakım Albay Dr. Tayfun Türkoğlu, Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Adil Çelik, Ahmet Akın, Fikret Şahin ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Vali ve beraberindekiler törene katılan gazilerimiz ile asker kıyafeti giyerek tören alanına gelen bir çocuk ile günün anısına fotoğraf çektirdi.

Kuvay-i Milliye meydanındaki geçit törenine ise vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Atatürk stadı önündeki meydanda gerçekleşen geçit töreninde vatandaşlar, gazilerimize alkışlarıyla eşlik etti.

Kuvay-i Milliye meydanındaki geçit töreni öncesi Vali Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile Garnizon vekili halkın bayramını kutladı. 

Şanlı zaferi bize yaşatan başta Büyük Zaferin Komutanı Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele Kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Editör: Haber Merkezi