Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği (AKATED) tarafından altıncısı düzenlenen Su Kayıp ve Kaçakları Forumu ve Fuarı 2-3 Kasım 2022 tarihleri arası İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

Fuara, özel sektör, belediyeler,su idareleri ve üniversitelerden temsilciler katılarak hem yaptıkları işleri tanıttı hem de  Türkiye’de su kayıp ve kaçakları ile nasıl mücadele edileceğinin strateji, planlama ve finansmanı konusunu masaya yatırıp tartıştı. Fuarın gözdesi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BASKİ oldu. 

BASKİ Genel Müdür Günal, “Suyun Geleceği: Liderlik Ve Politikalar” konu başlıklı panele konuşmacı olarak katıldı.  Tarım ve Orman eski Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Bülent Solmaz ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın da yer aldığı panelde, “Su kayıp ve kaçaklarının önüne nasıl geçilebileceği ile su kaynaklarının daha etkin ve verimli kullanılması” konusuhuh işleriği paneled İzzet Günal, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz önderliğinde iklim değişikliğinin getirdiği şartlara göre yatırımlar yaptıklarını ifade etti. 


BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal, “Suyun damlasına sahip çıkarsak, su da bizim geleceğimize sahip çıkacaktır” mesajını verdi.

PROJE ÖDÜL GETİRDİ

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) 6. Su Kayıp ve Kaçakları Forumu ile eş zamanlı düzenlenen, 2. Su Yönetimi Ödül Töreninde “Suyu Yöneten Şehir Balıkesir” projesiyle 80 projenin içerisinden 1. olarak ödül almaya layık görüldü.

Genel Müdür İzzet Günal, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ adına ödülü aldı.

BASKİ aldığı ödülü, "Genel Müdürlüğümüz, 6. Su Kayıp ve Kaçakları Forumu ile eş zamanlı düzenlenen, 2. Su Yönetimi Ödül Töreninde “Suyu Yöneten Şehir Balıkesir” projesiyle 80 projenin içerisinden 1. olarak ödül almaya layık görülmüştür. 2.Su Yönetimi Ödül Törenine katılan Genel Müdürümüz Sayın İzzet GÜNAL Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğümüz adına ödülü almıştır." mesajıyla duyurdu.

Editör: Haber Merkezi