UZMAN ÇAVUŞ, EŞİ ve 2 MİNİK EVLADI
ENKAZ ALTINDA KALARAK VEFAT ETTİ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, Gaziantep’te de büyük yıkıma yol açtı.

#Deprem sonrası kendisinden haber alınamayan Dursunbeyli Uzman Çavuş Sırrı Aykut, eşi Hacer Aykut ve çocukları Alparslan Aykut ile Göktuğ Aykut‘tan acı haber geldi.

Enkazda arama-kurtarma çalışması yürüten ekipler, depremin 4'üncü günü sabaha karşı Atatürk Mahallesi Şehit Süleyman Şen Caddesi Gür Apartmanı’nın enkazında yaptığı çalışmada, 4 kişilik Aykut ailesinin cansız bedenine ulaştı.

İk yıldır İslahiye ilçesinde görev yapan Uzman Çavuş Sırrı Aykut ile ailesi, depremda yıkılan apartmanın enkazı altında kalarak deprem şehidi oldu.

Acı haber, #Balıkesir'deki yakınlarını göz yaşına boğdu, yürekler dağlandı. Aykut ailesinin baba ocağı Dursunbey'i matem havasına  büründürdü.

Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır dileriz. Başımız sağ olsun.

HABER ALINAMIYORDU

Yakınları haber alamadıkları Uzman Çavuş Sırrı Aykut ve ailesi için sosyal medya paylaşımlarıyla yardım çağrısı yapmışti. Arama kurtarma ekipleri, Aykut ailesinin cansız bedenlerine bu sabah ulaştı. 

DURSUNBEY'DE MATEM VAR

ACI haber üzerine Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, başsağlığı mesajı yayımladı.

Belediye araçlarını cenazeleri teslim almak üzere bölgede olduğunu bildirin Bahçavan, "Yüreğimiz yanıyor... Sırrı, Hacer, Göktuğ ve Alparslan Aykut... Gaziantep Islahiye’de görev yapan kıymetli hemşehrilerimizin maalesef cansız bedenlerine ulaşıldı. Bölgede bulunan Cenaze araçlarımız hemşehrilerimizin cenazelerini ilerleyen saatlerde teslim alacak. Başımız sağ olsun" dedi.

Yüreğimiz yanıyor...
 

Editör: Haber Merkezi