BALIKESİR'de pratisyen hekim olan kızı Gülnur Yılmaz'ı GPS cihazıyla takip edip Havran yolunda önce arabayla çarpan ardından da annesinin yerini söylemediği için 20 el ateş ederek öldüren baba Mustafa Ali Yılmaz, indirim şartları uygulanmaksızın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

 Burhaniye 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve kararın açıklandığı duruşma sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Gülnur Yılmaz'ın annesi Gülden Yozgatlı, "Ben bugün çok rahat uyuyacağım ilk defa" dedi.

OLAY

Pratisyen Hekim Gülnur Yılmaz, geçen yıl 27 Haziran’da otomobiliyle Antalya’dan Havran'da yaşayan annesinin yanına gitmek için yola çıktı.

Emekli olduktan sonra İzmir’e  yerleşen babası Mustafa Ali Yılmaz da boşanma aşamasında olduğu eşi Gülden Yozgatlı’ya ulaşabilmek için otomobiline GPS cihazı koyduğu kızı Gülnur Yılmaz’ı takip etti. 

Baba Yılmaz, Havran rampalarında kızı Gülnur Yılmaz’ın kullandığı otomobile arkadan çarparak yoldan çıkardı. Otomobil bariyerlere çarparak durdu.

Genç doktor, annesinin yerini söylemediği için babası Mustafa Ali Yılmaz tarafından tabancayla vuruldu. 11’i başına olmak üzere vücuduna 20 kurşun isabet eden Gülnur Yılmaz, olay yerinde yaşamını yitirmişti. 

Editör: Haber Merkezi