DSİ Şube Müdürü lösemiye yenik düştü
BALIKESİR'de lösemi hastası Hilmi Yılmaz, ilik nakli olacağı haftanın arefesinde vefat etti. DSİ'de Şube Müdürü olan Yılmaz'ın ölümü ailesiyle DSİ camiasını yasa büründürdü.

BALIKESİR'de Devlet Su İşleri (DSİ) 25. Bölge Müdürlüğünde Makina İmalat ve Donatım Şube Müdürü olarak görev yapan Hilmi Yılmaz illet hastalığa karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
Lösemi hastası olan Yılmaz, yaklaşık 8 yıldır tedavi görüyordu. İlik nakli olması gereken iki çocuk babası Hilmi Yılmaz'a donör bulunması amacıyla başlatılan kampanyada DSİ camiası seferber olmuştu.
Uzun süren taramalar sonucu uygun donörler bulunan Yılmaz, önümüzdeki hafta içerisinde ilik nakli olacaktı.
Hayli yorucu geçen tedavi sürecine daha fazla dayanamayan 56 yaşındaki 2 kız babası Hilmi Yılmaz, kanserle savaşını kaybederek Hakk'a yürüdü.
Çevresinde sevilen biri olan Yılmaz'ın ölüm haberi ailesiyle DSİ camiasını yasa büründürdü.
Yılmaz'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Paşa Camisinden kaldırılarak Çınarlıdere Mezarlığına defnedildi.
Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına ve DSİ ailesine baş sağlığı dileriz.

Hangi ittifak size daha çok güven veriyor?
İmsak | |||
Güneş | |||
Öğle | |||
İkindi | |||
Akşam | |||
Yatsı |
Takımlar | O | P |
---|
Takımlar | O | P |
---|
Takımlar | O | P |
---|
Takımlar | O | P |
---|