BALIKESİR’in çarşı merkezi Eski Kuyumcular Mahallesi Bankalar Sokak’ta bir şahsın havaya ateş ettiği ihbarını alan güven timleri olay yerinden kaçan B.A. adındaki 27 yaşındaki şüpheliyi Hisariçi Mahallesi 1. Alaca Sokak’ta kıskıvrak yakaladı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis olay yerinde 3 mermi kovanı buldu.

SOKAKTA İNTİKAM ATEŞİ
AJANS10 muhabirinin derlediği bilgilerde, olayın perde arkasında iki kişi arasında daha önce yaşanan bıçaklı kavganın yattığı öğrenildi. B.A.'nın, kendisini bir süre önce bıçakla yaralayan ve cezaevinden tahliye olan kişiyle karşılaşınca 'intikam' almak amacıyla silahını ateşlediği öğrenildi. Ateşin hedefindeki isim ise B.A.'nın silahından çıkan kurşunlara hedef olmadan kaçarak izini kaybettirdi.

VATANDAŞLAR PANİK YAŞADI
23 Nisan tatili nedeniyle hareketlilik ve yoğunluğun en fazla olduğu saatlerde meydana gelen olaya şahit olan çevre esnafı ve vatandaşlar, kısa süreli panik yaşadı. Vatandaşlar, “Bir kişinin ateş ederek olay yerinden hızla kaçtığını gördük. Durumu hemen polise bildirdik. Kalabalık olan sokakta güpegündüz ölen ya da yaralananın olmaması sevindirici” diye konuştu. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. 

Editör: Haber Merkezi