İstanbul'da Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler Balıkesir'de çok sayıda kişi ve kuruluş için taziye mesajları yayımladı.

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, terör saldırısını lanetlerken, patlamada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da, "İstanbul’da, İstiklal Caddesi’nde meydana gelen hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.  Başımız sağ olsun." mesajını paylaştı.

Balıkesir Milletvekili P. Mutlu Aydemir de "Geçmiş olsun İstanbul..." patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarıa Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerken terörün her türlüsünü lanetlediğini vurguladı.

Sosyal medyadaki paylaşımında CHP İl Başkanı Serkan Sarı, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diledi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da mesajında, ​"Lanet olsun teröre ve terör sevicilerine" ifadesini kullandı.

SORUMLULUĞA DAVET

Bilgi kirliliğine yol açacak yayınlardan kaçınılması çağrısı yapan Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) olayla ilgili mesajında; "Terörü ve teröre destek verenleri bir kez daha lanetliyoruz. Meslektaşlarımızı ve halkımızı, olaya ilişkin içeriklerin paylaşımında sorumlu davranmaya davet ediyoruz.  Hayatını kaybeden  vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı. 

Balıkesir'de iş, siyaset ve STK dünyasından çok sayıda isim de yayınladıkları mesajlarla terör saldırını lanetledi, hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Editör: Haber Merkezi