"Milletimizin huzuru, mutluluğu ve güvenliği için büyük bir istekle çalışan idarecilerimiz, aziz milletimizin talep ve ihtiyaçlarını devlet adına tespit edip vatandaşlarımızın
memnuniyetini esas alarak, hizmet üretmektedirler.
Ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda kalkınması sürecinde, insan merkezli olarak çalışan, toplumun dinamiklerini gözeten ve değişen sorunları çözmeye yönelik projeler üreten idarecilerimiz, toplumun bütün kesimlerine eşit mesafede yaklaşan, katılımcı ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedirler.
Devlet politikalarımızın başarılı bir şekilde uygulanmasında, kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza en hızlı ve verimli şekilde sunulmasında en büyük sorumluluk idarecilerimize düşmektedir. Bu açıdan idarecilik, sorumluluğu ağır ve büyük fedakârlık isteyen bir meslektir.
Yüce milletimizin ihtiyaç duyduğu her alanda gayretle çalışan idarecilerimiz,
vatandaşlarımızın devletten beklentilerini ve ihtiyaçlarını yerinde ve en kısa sürede gidermek için özveriyle çalışmaktadırlar.
Ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelerin yanında, huzur ve güven ortamının sağlanmasında da şüphesiz en büyük sorumluluk idarecilerimize düşmektedir. İdarecilerimiz, kamu hizmetlerinin daha etkili, verimli, adil ve şeffaf bir şekilde sunumunda halkı sadece yöneten değil, aynı zamanda halka hizmet eden bir anlayışı da temsil etmektedirler.
Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete irtihal eden bütün idarecilerimizi rahmetle anıyor, başta Vali Yardımcılarımız ve ilçelerimizde hizmet veren Kaymakamlarımız olmak üzere, tüm idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

 

Editör: Haber Merkezi