BALIKESİR'in Karesi İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Konseyi toplantısı için Amerika'ya gitti. 


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte Tarihi Kırkpınar Güreşleri'ne katılan Yılmaz, final güreşlerini izleyemeden uçağına yetişmek üzere İstanbul'a geçti. Atatürk Hava Limanından NewYork'a uçtu. 
Karesi ilçesinin sakinleri, başkan Yılmaz'ın Amerika'da olduğunu sosyal medyadan öğrendi. 

ÜLKEMİZİ VE BALIKESİR'İ TEMSİL ETTİ
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yerel ve bölgesel yönetimlerin sesini dünyaya duyurmak için bu önemli etkinliği düzenleyen  UCLG-MEW'nın New York'taki toplantısında yerini alarak ülkemizin ve şehrimizin adını duyurdu.

Yücel Yılmaz, NewYork'ta bulunduğunu şu paylaşımıyla duyurdu:
"UCLG Dünya Konseyi Üst Düzey Siyasi Forumu için NewYork’tayım. Forum bu yıl Yerel&Bölgesel Yönetimler Forumu'na da ev sahipliği yapıyor. Yerel&bölgesel yönetimlerin sesini dünyaya duyurmak için düzenlenen bu önemli etkinlikte UCLG-MEWA olarak biz de yerimizi aldık."

PERSONELİNDEN İLGİNÇ PAYLAŞIM


Karesi Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu görevlilerinden Gökmen Karadağ, başkanı Yılmaz'ın Amerika programını sosyal medya hesabından gururlanarak paylaştı. 

Editör: Haber Merkezi