DURSUNBEY'lilere müjdeli haberi ilçenin makul talihini tersine dönüştüren AK Partili Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan verdi.

Başkan Bahçavan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden gelen ekiple durum değerlendirmesi yaptıktan sonra "2022'de Asfaltsız Yolumuz Kalmayacak" müjdesini ilçe halkıyla paylaştı.

Belediye Başkanı olduğu günden bu yana ilçenin hayallerini bir bir gerçeğe dönüştüren deneyimli siyaset adamı Ramazan Bahçavan, asfalt çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Turhan, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanımız Gökhan Mit ile birlikte kırsal mahallelerimizin 2021 yılı asfaltlama yatırım planını çıkardık.

650 kilometre gibi geniş bir yol ağına sahip olan ilçemizde 2020 yılı itibari ile sadece 104 kilometre yolumuz asfaltsız kaldı.

Önümüzdeki yıl inşallah toplam 69 kilometrelik yolumuzu daha asfaltlayacağız. Bu çalışmanın içerisinde Kavacık-Durabeyler arası ve genişletmesi yapılan Adaören yolumuz da yer alacak.  

Son olarak 2021 yılında 58 kilometre'de 2019-2020 yıllarına atılan 1. kat sathi kaplama asfaltların üzerine 2. kat asfaltları atacağız.. Geriye kalan 35 kilometrelik yolumuzda 2022 yılında tamamlanacak."

Editör: Haber Merkezi