Geçmişte "Batının Doğusu" diye anılan Dursunbey'e Cumhuriyet döneminde görülmedik hizmetleri kazandıran başkan Ramazan Bahçavan verdiği her sözü birer birer yerine getirerek ilçenin makus talihini tersine dönüştürdü. Başkanın yeni yıldaki ilk müjdesi bakın ne oldu?

DURSUNBEY Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ilçe halkına verdiği sözlerden birini daha alnının akıyla yerine getirmenin gururunu yaşadı. Modern pazar yerinin yapılacağı saz bölgesinde incemelerde bulunan Bahçavan, işin 6 ayda tamamlanacağını açıkladı.

"Söz verdiğimiz gibi" mesajıyla Kapalı Pazar Yeri yapım çalışmalarına başlanıldığını müjdeleyen Bahçavan, şöyle konuştu: 

"Seçim beyannamemizin en önemli projelerinden birisi olan kapalı pazaryeri için çalışmalar başladı. Geçtiğimiz hafta yapılan ihaleyi 24 Milyon TL + KDV bedelle kazanan yüklenici firmaya, iş teslimini gerçekleştirdik.

Kazı çalışmalarının başladığı saz bölgesinde çalışma arkadaşlarımız ile birlikte bugün incelemelerde bulunduk. 180 gün iş teslimi süresi bulunan proje kapsamında, 9 bin metrekarelik alana 7 bin 35 metrekare kapalı alan yapılacak."

İlçemize hayırlı olsun..."

Editör: Haber Merkezi