Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi 3. Kapı yakınındaki Arif Yaman'a ait Uçar Köfte ve Yemek Salonunda tüpten sızan gazın sıkışması sonucu yaşanan patlamanın yol açtığı hasarı sarmak amacıyla Karesi Belediyesi tüm imkanlarını seferber etti. 

2 İŞYERİNİ KARESİ YAPACAK

Belediye, patlamada hasar gören lokanta ile çay ocağının yeniden yapım işini üstlendi.

"Biz birlikte oldukça aşamayacağımız zorluk yok!" diyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, bu yaklaşımışyla hem esnafın, hem Balıkesirliler'in gönüllerini fethetti. 

HELAL OLSUN

Başkan Orkan, "Yeni Sanayi Sitesi’nde meydana gelen patlama sonucunda ağır hasar gören bir lokanta ve bir kahvehanenin inşaatını Belediye olarak üstleniyor, yaralara merhem olmaya çalışıyoruz." dedi.

İLK ADIM ATILDI

Bu arada, başkan Dinçer Orkan, Küçük Sanayi Sitesine giderek çalışmaların startını verdi.  Yıkım işleminin ardından 2 işyerinni yapımına başlanacak. 

BAŞKANLARDAN TEŞEKKÜR

Küçüksan Kooperatifi Başkanı Ahmet Sakbaş, Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, Kahveciler, Gazinocular ve Benzeri Esnaf Odası Başkanı Bülent Bilir'in eşlik ettiği Dinçer Orkan, "Yıkım işleminin ardından en kısa sürede inşaatı da tamamlayacağız. Esnaflarımızın yarasına merhem olmaya çalışacağız. Allah nasip ederse işyerlerimizin betonarme yapısını yaparak teslim edeceğiz. Bu olayda yaralanma olmaması bizi sevindirdi. Biz birlikte oldukça aşamayacağımız zorluk yok! Her zaman esnafımızın yanındayız." diye konuştu.

Esnaf Odaları Başkanları ile lokanta ve kahvehane esnafı da desteklerinden ötürü Başkan Orkan’a teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi