DOĞUNUN Batısı olmaktan son dönemdeki yatırımlarıyla çıkarak hak ettiği noktaya hızla yol alan Dursunbey'de hayalin gerçeğe dönüştüğü doğalgaz çalışmaları tam gaz sürüyor.

İlçedeki tüm konut ve işyerlerinin doğalgaz konforuna kavuşabilmeleri için dört bir koldan devam eden çalışmaları bizzat takip eden başkan Ramazan Bahçavan, şunları söyledi:

"Dursunbey Belediyesi olarak kış aylarının yaklaştığı bu günlerde, hemşehrilerimizin doğalgazlarını evlerine bir an önce bağlamaları için bizde ekibimiz ile birlikte sahadayız. İnşallah kademeli olarak devam edecek olan çalışmaları tamamlayıp en kısa sürede üst yapı çalışmalarına da başlayacağız.

Bu vesile ile çalışmalar esnasında bizlere destek olan tüm esnaflarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyor, çevreye verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz."

İlçe halkının baştacı ettiği başkan Ramazan Bahçavan, yakın gelecekte fabrika bacalarının tütmeye başlayacağı Organize Sanayi Bölgesi ile de ilçedeki göçü tersine döndürmek için geri sayıma başladı. 

Editör: Haber Merkezi