İl yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kepsut ilçe teşkilatını ziyaret eden Poyrazlı'yı Ak Parti Kepsut İlçe Başkanı Barış Kırgöz, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve partililer karşıladı.

Ak Parti Kepsut  İlçe başkanı Barış Kırgöz, "15 Nisan'da yapılacak olan il kongresinden sonra yorucu maraton yeniden başlayacak. Önümüzde yerel seçimler var. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim süreci başlıyor. Onun için durmak yok yola devam diyorum" dedi.
Ak Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ise "Pazar günü yapılacak il kongresi için yollara düştük. Sizden destek istemek için buradayız. 16 aydan bu yana il başkanı olarak, arkadaşlarımızla birlikte görevi yürütüyoruz. Onun için kimseyi kırmadan, kimseyi üzmeden, elimizden geldiğince sizlerle teşkilattaki arkadaşlarımızla ilişkilerimizi iyi tutarak, il başkanlığı yapmaya gayret ettik. Bilemiyoruz artık bunda ne kadar başarılı olduk ya da hatamız, eksikliğimiz mi oldu. Bunlar takdirinizde olan hadiseler.
Genel merkezimizde teşkilat başkanlığının önümüzdeki kongrede de bizlerle devam etme kanaati oluştu. 2003, 2006 ve 2009'da birden fazla adaylı kongre gerçekleşti. Birden fazla liste çıkmıştı. Ancak bu dönem genel merkez teşkilat başkanlığımızın ilçe kongrelerimizde de yaşandığı gibi il kongremizde de tek aday, tek liste kongre yapılmasını tavsiyede bulundu. Bizle devam etmek niyetinde olduklarını bize ilettiler. Bizde il başkanlığına devam etmek hususunu hep düşünüyorduk, değerlendiriyorduk. Arkadaşlarımızla istişare yapıyorduk, neticede genel merkez teşkilat başkanlığının böyle bir kararı tavsiyesi de bizim kararımızın kesinleşmesinde etkili oldu. Bizlerde bir dönem daha il başkanlığına devam etme arzusuyla, kongrede aday olmaya karar verdik. Desteklerinizi bekliyoruz. İl Başkanlığı kongremizin başta Balıkesir halkı olmak üzere tüm milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.