Bu sezon PTT 1. Ligde mücadele edecek olan kırmızı beyazlılarda transfer görüşmeleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Aynı teknik heyetle devam kararı alan yönetim  İsmail Ertekin'den gelecek raporu bekliyor.

Bu ay sonu itibariyle Ahmet Şahin, Kerem Gülbahar, Caner Arıcı, Rıza Efendioğlu, Koray Şahin, Mustafa Şen, Muhammed Reis, Ertuğrul Arslan, Ali Öztürk, İlyas Çakmak, Özcan Dağ, Onur Acar gibi sürekli forma şansı bulan isimlerle sözleşmesi biten kırmızı beyazlı yönetim Teknik Patron İsmail Ertekin'in kendilerine vereceği rapor doğrultusunda öncelikle takımda kalmasını istedikleri futbolcularla anlaşma zemini arayacak.

Ertekin'in, sezon sonunda "takımın iskeletini bozmayacağız" açıklamasına karşılık kulüp başkanı Tuna Aktürk ise "kalmak istemeyene kal demeyiz" şeklindeki açıklaması vardı. Ertekin'in öncelikle kaleci Ahmet Şahin ve Koray Çölgeçen'i takımda tutmak isteyeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan Muhammed Reis, Kerem Gülbahar ve Caner Arıcı'nın da takımda kalması için çaba sarf edileceği tahmin ediliyor. Yeni Gazetem Spor Servisine gelen bilgiler arasında Ali Öztürk ile Bandırmaspor'un ilgilendiği haberi de var.