Dursunbey’in kurtuluşunun yüzüncü yılı ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçe halkının 7'den 77'ye ilgi gösterdiği etkinliklerin ilk gününde ‘Önce Vatan’ tiyatrosu sahnelenirken, 3 Eylül'deki final muhteşem atmosferde gerçekleşti.

Saz Mesire alanında gün boyu gerçekleştirilen etkinliklerde birçok gösteri grubu sahne alırken, atlı okçuluk gösterileri büyük ilgi gördü. Gündüz etkinliklerinin ardından ise akşam saatlerinde ilçenin yetenekli gençleri Aspar ve Rastro rap müzikleri ile konsere gelen on binlerce kişiye coşku yaşattı. Gecenin sonunda Sahne alan ünlü sanatçı Bilal Sonses’te alanı hınca hınç dolduran Dursunbeylilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Büyük Dursunbeyliler Buluşmasında İzdiham

Etkinliklerin son gününde ise bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Büyük Dursunbeyliler Buluşması etkinliği gerçekleşti. İlçe dışında yaşayan Dursunbeylilerin oluşturduğu derneklerin stant açtığı etkinlik, gün boyu birçok programa sahne oldu.

Etkinlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Gençlik Merkezi gösteri ekibi ve Dursunbey’in kültürel mirası Barana da sahne aldı. Akşam saatlerinde ise Dursunbey’in yeteneklerinden Mustafa Örs konseri ilçe halkı ile buluştu.

Etkinliğin finalinde ise ünlü sanatçı Zara sahne aldı. Adeta izdihamın yaşandığı konserde Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Zara’ya Dursunbeyli kadınların el emeği ile yaptığı tabloyu hediye etti.

Etkinliklere katılan tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Bahçavan, bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

ZARA DURSUNBEYLİLERİ MEST ETTİ

Büyük Dursunbeyliler buluşması finalinde sahne alan ZARA Dursunbeylilere unutulmaz bir gece yaşattı. On binlerin akın ettiği konser alanında Dursunbeyliler doyasıya eğlendi...


Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Zara’ya Dursunbeyli kadınların el emeği ile yaptığı tabloyu hediye etti.

100. YIL HATIRA DUVARI

100. yıl hatıra duvarı vatandaşların da eşlik ettiği graffiti çalışmasıyla oluşturuldu. Ortaya rengarenk bir hatıra çıktı.

Editör: Haber Merkezi