Bu yıl ikinci kez düzenlenen ‘Favori Lezzetler Ödülleri’,  Tuncay Tapar’ın ev sahipliğinde Elite World Hotel Asia’da  görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

“Benim Favori Lezzetim” temasıyla gerçekleşen ödül törenine yeme-içme dünyasının önde gelen firmaların temsilcilerinin yanı sıra sanat ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim de katıldı.

Dünyada sadece 3 kadın şeften birisi olan Özlem Mekik ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı gecede Zeynep Mansur, Erhan Yazıcıoğlu, Zeliha Sunal, Yücel Karakuş ve Ebru Keskin gibi ünlü isimler göze çarptı.

Türkiye'nin tek halk oylaması gastronomi derecelendirme sistemiyle gerçekleşen Favori Lezzetler Ödüllerine,  bu yıl 100 bin üzerinde rekor bir dijital oy katılımı ile gerçekleşti.

Balıkesir'e Büyükşehir ve Sındırgı Belediyeleri ve Mega Yıldız Lokantası ile 3 ödül birden geldi.

Elite World Hotel Asia'da düzenlenen görkemli gecede Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Doğan, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile Mega Yıldız'ın patronu Sinan Ergüven hazır bulundu.

BALIKESİR'İN EN İYİSİ
MEGA YILDIZ
TÜRKİYE ZİRVESİNDE

Mega Yıldız Lokantasının birbirinden leziz yemeklerinin tadı bu kez de Favori Lezzetler grubu tarafından tescillendi.

Onbinlerce kişinin katıldığı oylamada Sinan Ergüven yönetimindeki Mega Yıldız, bölgenin en iyi mekanı seçildildi. 

Balıkesir'in ünlü mekanı Mega Yıldız'ın patronu Sinan Ergüven, "Mega Yıldız Ailesi olarak sizlere en iyi hizmeti vermek için her geçen gün daha çok çalışıyoruz, başta Kıymetli Müşterilerimiz olmak üzere bizi bu ödüle değer gören oylarıyla destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadeleriyle aldığı ödülle ilgili duygularını paylaştı. 

Mega Yıldız Lokantası, daha önce de en lezzetli yemeklerin yapıldığı mekan seçilmişti.


Ödül törenining erçekmeştiği mekanda, Büyükşehir ve Sındırgı Belediyeleri stant kurarak Balıkesir ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Balıkesir Büyükşehir'e
Gastronomiye Değer Katan Belediyeler ödülü

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin halk oylaması gastronomi derecelendirme sistemiyle gerçekleşen tek ödül töreni ‘Favori Lezzetler Ödülleri’nde “Gastronomiye Değer Katan Belediyeler” kategorisinde ödüle layık görüldü. 

 2. Favori Lezzetler Ödülleri Töreni’nde, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz adına ödülü, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Doğan aldı.

Türkiye’de gastronomi ve turizm sektörünün en saygın organizasyonlarından birinden ödül almaktan gurur duyduklarını belirten Fatih Doğan “Başkanımız Yücel Yılmaz’ın önderliğinde şehrimizi her yönüyle tanıtmaya devam ediyoruz. Balıkesir’in zengin gastronomi değerlerini gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla tüm dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz. Başkanımızın selamlarıyla bir sözünü sizlere iletmek istiyorum ‘Hava atmak için Bodrum’a Çeşme’ye gidebilirsiniz ama hava almak için Balıkesir’e bekliyoruz.’ saygılarımı sunarım, çok teşekkürler.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi