banner395

banner307

banner394

banner319

Cumhur İttifakı Yağız Alp'in sünnetinde buluştu

Cumhur İttifakı'nı oluşturan partilerin Balıkesir'deki belediye başkan ve meclis üyeleri, il ve ilçe başkanlarıyla iş ve bürokrasi dünyası, MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel'in biricik oğlu Yağız Alp'in sünnet cemiyetinde bir araya geldi.

MAGAZİN 12.11.2022, 23:09 19.11.2022, 15:03
Cumhur İttifakı Yağız Alp'in sünnetinde buluştu

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel'in biricik oğlu Yağız Alp'in sünnet cemiyeti Balıkesir protokolüyle siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerin buluşturdu.

Gala Yaşam ve Aktivite Merkezindeki sünnet düğününe merkez ve ilçelerden ilginin yoğun olduğu gözlemlendi. AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran tüm teşkilatlarıyla birlikte Cumhur İttifakı'nın güçlü ortağı MHP'nin Balıkesir'deki komutanı Ekrem Gökay Yüksel'i mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Vali Hasan Şıldak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, İsmail Ok harici AK Parti milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlker Kuş, AK Partili ilçe belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu davetlileri kapıda karşılayarak, tek tek ilgilenen Ekrem Gökay Yüksel ile eşi Burcu Yüksel, evlatları Yağız'ın ilk mürüvvetini görmenin heyecanı ve mutluluğunu seçkin davetlileriyle paylaştı.

Yaklaşık 1000'e yakın davetlinin katıldığı sünnet cemiyetine 20 ilçeden gelen partililer de birbirleriyle hasret giderdi.

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Hangi ittifak size daha çok güven veriyor?
Hangi ittifak size daha çok güven veriyor?
Namaz Vakti 27 Mart 2023
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü

Gelişmelerden Haberdar Olun

@