MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel'in biricik oğlu Yağız Alp'in sünnet cemiyeti Balıkesir protokolüyle siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerin buluşturdu.

Gala Yaşam ve Aktivite Merkezindeki sünnet düğününe merkez ve ilçelerden ilginin yoğun olduğu gözlemlendi. AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran tüm teşkilatlarıyla birlikte Cumhur İttifakı'nın güçlü ortağı MHP'nin Balıkesir'deki komutanı Ekrem Gökay Yüksel'i mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Vali Hasan Şıldak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, İsmail Ok harici AK Parti milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlker Kuş, AK Partili ilçe belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu davetlileri kapıda karşılayarak, tek tek ilgilenen Ekrem Gökay Yüksel ile eşi Burcu Yüksel, evlatları Yağız'ın ilk mürüvvetini görmenin heyecanı ve mutluluğunu seçkin davetlileriyle paylaştı.

Yaklaşık 1000'e yakın davetlinin katıldığı sünnet cemiyetine 20 ilçeden gelen partililer de birbirleriyle hasret giderdi.

Editör: Haber Merkezi