Doğal Taş Kolye Modelleri

Kullanıcıları sakinleştiren ve cesarete döndüren doğal taş kolyeler duyguları dengeliyor. Ay taşının aşk taşı olduğu da söylenebilir. Ay benzeri bir parlaklığa sahip olan taş yumuşacık ve sulu bir opaklık sunuyor. Kolye bileklik küpe ve tesbih yapımında kullanılan hem erkek hem de kadın kullanıcıların dikkatini çekiyor. Ay taşının yaymış olduğu ışıkla sevgiyi ortaya çıkardığı belirtiliyor. Seyyah taşı olarak da bilinen ay taşı kullanıcıları yolculuk boyunca tehlikelerden koruduğu söylenir. Doğal taş kolye ay taşı diğer doğal taşlar gibi dört element ile kolay bir şekilde temizlenir.

Doğal Taş Kolye Kehribar

Kehribar taşı kullanıcıların duyguların da oldukça etkili bebeklerin ağrılı diş çekme dönemlerinde kullanılması tavsiye edilen kehribar taşı ağrı kesici özelliği ile kişinin bedenini rahatlatıyor. Kehribar taşı organik şifa taşı olarak da bilinir.

Doğal Taş Kolye Mercan ve Yıldız

Mercan kararlılık taşı olarak bilinir. Mercan taşının özellikle ailesi olumsuz enerjiyi ortadan kaldırdığı gözleniyor. Kararlılık sağlayan doğal taş konsantrasyon eksikliğine de gideriyor. Kolye yapımında kullanılan mercan taşı heyecanlanma ve aşırı duygulanmaları önlüyor. Azim taşı olarak bilinen yıldıztaşı kullanıcıların kararlılık seviyelerini ve özgüvenlerini artırıyor. Taşın içerisindeki pırıltılar kullanıcılara umut veriyor. Metalik bir parlaklığa sahip olan taş ışıltılı görünümü ile dikkat çekiyor. Mücevher malzemesi olarak kullanılan yıldıztaşı genellikle kalpler küreler boncukla küçük heykeller olarak kesilir. Birbirinden farklı doğal taş kolye modelleri https://www.shopmonreve.com/dogal-tas-kolye sitesinden temin edebilirsiniz.

Doğal taş kolye ay taşı diğer doğal taşlar gibi dört element ile kolay bir şekilde temizlenir.

Editör: Haber Merkezi