Bir kaza veya hastalıktan sonra tekerlekli sandalyeye oturmak zorunda kalan herkes, hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını anlar. Prensip olarak, hayatın her aşamasındaki her insan tekerlekli sandalyenin gerekli hale gelmesi durumundan etkilenebilir. Bazı durumlarda bu geçici bir aşamadır. Ancak bazı kişiler için engelli arabası hayatlarının geri kalanında kullanmak zorunda olduğu bir ihtiyaçtır.

Engelli Arabası Modelleri 2022

Tekerlekli sandalyeler hayatın her zorluğuna katlanmalıdır. Bu durum hem engelli kişiler için hem de onlara bakan kişiler için geçerlidir. Bazen bir arabayı arkadan itmek bile bakıcı için zorlaşabilmektedir. Bu nedenle kolay sürülen ve hafif modelleri tercih etmek avantajlıdır. Ancak hastaların engel durumları ve vücut gereksinimleri de göz önünde bulundurulmalıdır. Bazı kişiler için kapsamlı ve fonksiyonlu bir tekerlekli sandalye ideal olabilir. Eğer hangi model alınacağı net olarak belirlenemiyorsa doktora danışmak faydalı olacaktır.

Engelli Arabası Fiyatları

Engelli arabası modelleri ne kadar çok olursa olsun satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar hastanın boyu ve ağırlığı, modelin kullanım amacına ve sürücünün bireysel fiziksel ihtiyaçlarına uygun olup olmadığıdır. Herkese uygun modeller için https://www.tekerleklisandalyeci.com/kategori/engelli-arabasi adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi