Yeni gösterime giren 'Bir Hikayem Var' isimli filmin Balıkesir galası skandal ile bitti. Yay/Ada AVM'de düzenlenen gala programına bazı oyuncuların katılacakları günler önceden duyurulduğu halde katılmadı. Sürekli, yolda oldukları ve her an gelmek üzere oldukları duyurulan oyuncuların gelmemesi tepkilere yol açtı.

Balıkesir'de bir ajansın organizasyonuyla düzenlenen gala programı ve söyleşi hüsranla sonuçlandı. Balıkesirli sinemaseverlerin hayal kırıklığına uğratıldığı organizasyon tepki aldı. 'Bir Hikayem Var' adlı filmin senaristi ve yönetmeni Talip Karamahmutoğlu'nun geç saatlerde katıldığı, ancak filmin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ile Müge Boz, Bülent Çolak ve Nuri Alço'nun 18.00 olarak belirtilen saatin üzerinden iki saat geçtiği halde hala gelmemeleri tepki çekti.

Organizasyonu yapan yetkililerin de büyük sıkıntı yaşadığı olayda sanatçıların sürekli olarak yolda oldukları, Balıkesir'e gelmek üzere oldukları söylendi. Ancak, saatler sonra filmin gösterimiyle devam eden gala gecesine sanatçıların hiçbirisi katılmadı.

Özenilerek hazırlanan söyleşi platformuna ise oyuncular gelmeyince filmin yönetmeni çıkarıldı. Talip Karamahmutoğlu filmi neden, nasıl çektikleri ve konusu üzerinde konuştu. Yönetmen sahnede yalnız kalınca kendisine AVM'nin halkla ilişkiler yöneticisi bayan ile organizasyonu hazırlayan ajansın yetkilisi eşlik etti. Yarım saatlik sohbetin ardından sinemaseverler söyleşi alanından ayrılınca platformda kalan yönetmen de buradan ayrılmak zorunda kaldı. 

Editör: Haber Merkezi