Levent Kırca dün akşam provokatif yayınları ile tanınan Ulusal Kanal'da canlı yayına katıldı. Her gittiği yerde skandal sözlere imza atan Levent Kırca canlı yayında da haddini aşan cümleler sarfetti. Kırca, 'Başbakan'ın sonu Menderes gibi olacak' dedi
Ulusal Kanal'da canlı yayına katılan Levent Kırsa bir skandala imza attı. Tartışma yaratacak sözler söyleyen Kırca, "Saldırı olunca deprem oluyor sandım. İnsanlar tencere tava ile dışarı çıktı. 50 yılllık bir sanatçı olarak Ben halkımla ben cumhuriyetçi arkadaşlarımla ben ulusalcı kardeşlerimle gurur duyuyorum. Karşımızda bir Kurtuluş Savaşı var. Bu nasıl Cumhuriyet 1. Kurtuluş ise son kurtuluştur."dedi.

"ERDOĞAN'IN SONU MENDERES GİBİ OLACAK"
Başbakan Erdoğan hakkında çirkin bir benzetme yapan Kırca, "Erdoğan ve yandaşları bu vebalin altından çıkamazlar. Kendini Adnan Menderes'e benzeten Erdoğan'ın neredeyse finali de Adnan Menderes gibi olacaktır. Bunlar gemiyi öyle bir azıya almışlar ki.. Tayyip Erdoğan akıbetine koşuyor. Türkiye şuan ayakta. Ben de giyiniyorum. Bir kalp hastası olarak Taksim'e gidiyorum."diyerek sözlerini sonlandırdı.
Editör: Haber Merkezi