Manchester City'de top koşturan Balıkesir'in gurur kaynağı İlkay Gündoğan ve İtalyan model Sara Arfaoui'ye geçtiğimiz yıl evlilik teklifinde bulunmuştu.

Sara Arfaoui, Gündoğan'ın evlilik teklifini "Bütün bunlar bir rüya gibi. Sen benim en iyi sırdaşımsın İlkay. Seni çok seviyorum" diyerek kabul ettiğini duyurmuştu.

İlkay Gündoğan ile Sara Arfaoui, evlendiklerini sosyal medya hesabından duyurdu.

Manchester City’ye vedaya hazırlanan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, İtalyan sevgilisi Sara Arfaoui ile evlendi.

Galatasaray taraftarı olduğu bilinen İlkay, nikah yeri olarak Kopenhag’ı, gün olarak da Galatasaray’ın UEFA Kupası kazandığı tarih 17 Mayıs’ı seçti.

"EVLENDİK, ÇOK MUTLUYUZ"


Instagram / @sarabenamira

Sevgilisiyle Danimarka'nın Başkenti Kopenhag'da dünyaevine giren İlkay Gündoğan, "Evlendik, çok mutluyuz. Ailemiz ve arkadaşlarımızla kutlama yapmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

İLKAY GÜNDOĞAN KİMDİR?

İlkay Gündoğan (d. 24 Ekim 1990, Gelsenkirchen) Türk asıllı Alman milli futbolcudur.

Orta saha oyuncusu olan Gündoğan, Manchester City takımında forma giymektedir. Balıkesir'in Dursunbey ilçesinden Almanya'nın Gelsenkirchen kentine işçi olarak göç eden İrfan Gündoğan ailesinin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Türk Milli voleybolcu Naz Aydemir ile kuzendir.

İLKAY GÜNDOĞAN EŞİ KİM?


Instagram / @sarabenamira

İlkay Gündoğan, 17 Mayıs 2022'de İtalyan model Sara Arfaoui ile evlenmiştir.

Editör: Haber Merkezi