Balıkesir Üniversitesi 'Bahar Şenlikleri'ne konuk olan pop sanatçısı Sıla, şarkılarıyla gençleri coşturdu. Konserde Sıla'nın şarkılarına öğrencilerin yanı sıra çok sayıda Balıkesirli de eşlik etti.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesindeki 'Bahar Şenlikleri'ne konuk olan Sıla, yaklaşık 20 bin kişiyi şarkılarıyla coşturdu. Sıla, yeni albümü “Vaveyla”da yer alan şarkıları başta olmak üzere seslendirdiği eserlerle Balıkesirlilere ve öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü sanatçının, ‘Yoruldum’, ‘İmkansız’, ‘Zor sevdiğimden’ ve ‘Oluruna bırak’ gibi şarkılarına sevenleri hep bir ağızdan eşlik etti.

Balıkesir'deki kalabalıktan çok etkilendiğini ifade eden Sıla, "Sabancı Baharı konserlerinin ilkini burada gerçekleştirdik. Buradaki muazzam kalabalığı görmek bana muhteşem bir başlangıç yaptığım konusunda motivasyon kattı. Teşekkürler Balıkesir" dedi.

Sıla'ya eşlik eden volkalist Gökhan ve Açelya da izleyenleri büyüledi. Mayıs ayı içinde beş farklı üniversitede gençlerle buluşacak olan 'Sabancı Baharı Sıla' konserleri'nin ikinci durağı ise Sakarya üniversitesi olacak. > Süleyman NAMLI

Editör: Haber Merkezi