Son yıllarda büyük bir atılıma giren ve şube sayısını artıran, Mayıs ayında da Balıkesir şubesini faaliyete sokan Basın İlan Kurumu tatil köyü de yeni imajıyla sezona girdi. Basın İlan Kurumu Tatil Köyü 1968 yılından beri Darıca, Bayramoğlu-Balyanoz Koyu Mevkiinde misafirlerine hizmet veren sosyal amaçlı bir tesistir. Yaklaşık 45 bin metrekare alan üzerinde bulunan tesiste; birer ve ikişer katlı bloklarda toplam 76 otel odası, restaurant, snack barlar, yüzme havuzu, plaj, disco, cafeler, spor sahaları, yürüyüş alanları ve çocuk parkı mevcut.
Her yıl yaz dönemlerinde öncelikli olarak basın sektöründe çalışanlar ve yakınlarına düşük fiyat, yüksek konfor anlayışı ile tam pansiyon konaklamalı ve günübirlik hizmet verilmektedir. Ayrıca imkanlar dahilinde basın mensubu olmayanlar da bu hizmetten yararlanabilmektedir. Tüm bunların yanı sıra Tatil Köyü’nde idarenin belirleyeceği şartlar dahilinde düğün, seminer, toplantı organizasyonları da yapılabilmektedir.
2 katlı A,B,D ve E blokları ile tek katlı C ve F bloklarında mevcut 76 adet odada 24 saat sıcak su, telefon, uydu t.v., klima, buzdolabı, balkon mevcuttur.A ve B bloklarında bulunan odalar 3 yataklı, diğer bloklarda bulunan odalar ise 2’şer yataklı olup, ihtiyaç halinde odalara ek yatak konulabilmektedir.Basın ilan kurumu tatil köyü ile ilgili ayrıntılı bilgi www.bik.gov.tr adresinden elde edilebilir.
Editör: Haber Merkezi