Savaşların ve kavgaların son bulması, birlik ve kardeşliğin arttığı bir yıl olması temennisi ile 2023 yılının sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını dileyen Başkan Ekrem Yavaş'ın mesajı şöyle:

“Hayat insana sunulmuş bir armağan. Rabbimin verdiği bu hayatı kimimiz 70, kimimiz 50, kimimiz 90 ama mutlaka yaşıyoruz. Hayallerimizle yaşıyoruz.2022 Sındırgı’da yatırımların arttığı, güzelliklerin gözle görülmeye başladığı bir yıl oldu. Pandemi sonrasında dolu dolu geçirdiğimiz 2022’de eğitimden, sağlığa, ulaşımdan, tarıma kadar her alanda ilçemize birçok yatırım kazandırdık. Vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek, ekonomik alanda ilçemizi daha da kalkındıracak işlere imza attık. Farklı alanda etkinlikler ve tanıtım çalışmaları ile birlikte ilçemizde binlerce kişiyi ağırladık. Hep birlikte keyifli vakit geçirdik.  2023, diğer yıllardan daha güzel olacak, Türkiye Yüzyılı ile beraber yatırımların daha da arttığı, ekonomik ve istihdam alanında meyvelerini toplayacağımız, ilçemizin çehresini değiştiren çalışmaların tamamlanarak gözle görülebilir güzellikleri birlikte yaşayacağımız Sındırgı Yüzyılı da olacak. Bugün dünden daha güzel olacak. Çünkü bizler inanmış insanlar olarak asla yeğse düşmeyen, asla gelecekle ilgili umutsuz olmayan varlıklarız. Onun için rabbimden diliyorum ki, hepimize sağlık versin, hepimize afiyet versin, hepimize güzellikler versin.

1 Ocak 630 Mekke’nin Fethi’nin yıl dönümü kutlu olsun. Peygamber efendimiz nasıl o gün gönülleri feth ettiyse Rabbim bizleri de gönüllere dolanlardan, samimi olanlardan eylesin. Mekke’nin Fethi Tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini, savaşların olmadığı, gönüllerin fethedildiği bir yıl dilerim.
 

2023 SINDIRGI’DA DEĞİŞİMİN GÖRÜLDÜĞÜ BİR YIL OLACAK


 
Bitmek tükenmek bilmeyen hizmet aşkımız ve Sındırgı sevdamız ile, Sındırgı’mızı güzel günlere hazırlamak adına çalışmalarımızı da aralıksız sürdürdük. Sındırgımızın çehresini değiştirecek birçok projeyi hayata geçirdik, başlattık, birçoğunu bitirdik vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 2023 ‘de Sındırgı’da güzelliklerin gözle görüldüğü, doğal şehrin yeni projelerle daha güzel bir hale geldiği yıl olacak. Devam eden projelerimizi tamamlayarak hizmete sunacağımız gibi, inşallah kırsal mahallelerimizde yol ve parke taşı sorunu gibi bir problemimiz de kalmayacak. Bizler önümüze ne çıkarsa çıksın, yılmadan yorulmadan şehrimiz için var gücümüzle, çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Doğal şehir Sındırgı’dan bütün dünyaya huzura sağlığa mutluluğa hoş geldin 2023 yılı. Sevgiyle, saygıyla, sağlıkla, mutlulukla olsun. Bütün güzellikler bizimle olsun, yeni yılınız kutlu olsun."

Editör: Haber Merkezi