Tecrübesi ile ustaların ihtiyacı olan kaliteli ekipmanları üretmektedir. EKMAŞ müşterisi ile iletişime geçtiği tüm noktalarda kendini göstererek, onları her açıdan değerli yapmaktadır. Yarattığı ve ortaya koyduğu değer ile yurt içi, yurt dışı endüstriyel veya nihai tüm müşterilerine gösterir. 50’den fazla ülkeye ihracat yapan EKMAŞ, müşterilerinin ürünlere verdiği fiyata saygısını sunarak kalitesini ve memnuniyeti öne çıkartır. Güvendiği ürünler ile müşterilerinin her daim yanındadır. Özellikleri ile sektörde kendisini öne çıkararak lezzet ustalarının kalitesini prestiji ile tüm dünyaya gösterir.

EKMAŞ Vizyon ve Misyonu
Vizyon: Dayanıklı, yenilikçi çözümleri ve prestiji ile lezzet üretenlere değer göstererek en fazla tercih edilen şirket olabilmektir.

 

Misyon: Kaliteli hammadde seçimi, özenle yapılan üretime hazırlık süreci ile metal işleme deneyimini kullanarak farklı metal çeşitlerinde uluslar arası standartlara uygun ve dayanıklı unlu mamul hazırlama, saklama, mayalama, yükleme, taşıma, pişirme ve sunum ekipmanı üretmektir.
Unlu mamul de kullanılan kaliteli makine ve ekipman tedariğinde bulunmaktır. Gıda üretimi yapanların ihtiyacında olan inovatif metal ürünler ve çözümleri araştırmak ve geliştirmektir.
Unlu mamul üretimi yapanlar ve nihai tüketicilere zamanında, ulaşılır, garantili hizmet ve etkili çözüm sağlayarak mutlu müşteri deneyimi yaratabilmektir.

 

Dünya pazarına sunulan ürünler ile sektöre, ülkeye ve tüm paydaşlara değer yaratabilmektir.
EKMAŞ ailesi insan sağlığına ve insani değerlere önem göstererek üretim ve ticareti geliştirmeyi hedeflemektedir. EKMAŞ ile ilgili detaylı bilgilere https://www.ekmas.com.tr/ linki üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi