Yeşil Timsah Oto Lastik Yol Yardım servisi olarak son teknoloji ile donatılmış lastik yol yardım aracımız ile hizmetinizdeyiz. Lastiğiniz patladığında, yarı yolda kaldığınızda gece veya gündüz, günün her saati bizi arayabilirsiniz. Uzman ve deneyimli lastik yol yardım ustalarımıza tüm soru ve sorunlarınızı iletebilir, profesyonel destek alabilirsiniz.

Bursa Lastik Tamiri servisimizi aradığınızda bulunduğunuz konuma geliyoruz. Hızlı, titiz ve temiz bir işçilik ile lastiğinizi tamir ediyoruz. Gerekli durumlarda lastik değişim işlemini gerçekleştiriyoruz. Böylece yolunuza kaldığınız yerden güvenle devam etmenizi sağlıyoruz. lastikyolyardim.com web sitemiz üzerindeki iletişim kanallarından kafanıza takılan tüm soruları uzman ve deneyimli ustalarımıza iletebilirsiniz. Size bir telefon kadar yakınız.

Lastik Tamirinde Kaliteli İşçilik, Hızlı Servis, Yılların Tecrübesi

36 yılı aşkın tecrübemizl, tescilli lastik yol yardım markamız ve bizi tercih eden siz değerli müşterilerimiz ile Bursa ve çevresinde öncü olmaktan dolayı mutluyuz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Bursa’nın Lider Gezici Lastik Tamircisine Sorun

Lastiğiniz patladı, indi veya yanma yaptı. Hiç endişelenmeyin. lastikyolyardim.com web sitemiz üzerindeki iletişim kanallarından veya 0535 816 5902 No’lu hattımız üzerinden uzman ve deneyimli lastik yol yardım ustalarımıza ulaşın. Kafanıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz. Biz bazılarını, şimdiden bu yazımızda sizin için cevapladık.

Çalışma saatleriniz nedir? Hizmet bölgeleriniz neresi?

Firmamız 7/24 çalışma prensibi ile gezici mobil lastikçi olarak Bursa’da, Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Kestel, Mudanya merkez ilçelerinde ve yakın çevrede gezici lastik yol yardım aracı ile müşterilerinin bulunduğu konuma giderek yerinde hizmet vermektedir. Aracı müsait olan müşterilerimiz yol tarifi alarak bizim bulunduğumuz Bursa Yunuseli bölgesine gelip daha uygun fiyat avantajından yaralanabilir.

Lastiğim patladı, otobanda yolda kaldım, ne yapabilirim?

Hiç endişelenmeyin. Bursa’da gecenin bir yarısı lastiğiniz patladıysa ve yolunuza devam edemiyorsanız, Bursa Yeşil Timsah Oto Lastik Tamiri 7/24 Yol Yardım Servisi olarak imdadınıza koşuyoruz. Bizi aradığınızda konumunuzu bildirin veya WhatsApp üzerinden konumunuzu bize iletin.

Lastik Tamir İşlemini Ne kadar süre içerisinde yapıyorsunuz?

Bursa merkezde iseniz yarım saat içerisinde, eğer Bursa merkez ilçelerine uzak iseniz mesafeye ve şartlara göre yaklaşık 1 veya 2 saat içerisinde bulunduğunuz konuma gelip en kısa sürede yolunuza devam etmenizi sağlıyoruz.

Lastik Tamir Fiyatlarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?

Lastik tamir yol yardım fiyatlarımız aracınızın lastik tipine, konumunuzun bize uzaklığına göre değişiklik göstermekle birlikte en makul ücreti sunmaya çalışmaktayız.

Lastik Tamirini gerçekleştirdiğiniz araç türleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

Kamyon, tır, çekici, otobüs, minibüs, traktör, forklift, kepçe vb. iş makinalarınızın ve tüm binek araçlarınızın lastik tamiri ve değişim işlemlerini ayağınıza kadar gelip itina ile yapmaktayız.

Editör: Haber Merkezi