Bakteri ve mikropların oluşmasına engel olan dezenfektan ürünleri aynı zamanda bulaşıcı hastalıkların yayılmasını da engellerler. Özellikle hastanelerde sıkça kullanılması gereken dezenfektanlar, kış mevsiminde salgınların önüne geçer. Dezenfektan ürünler sayesinde bakteri ve fungusların gelişimi önlenir. Bu nedenle dezenfektan kullanımı önemlidir. Gün boyunca pek çok farklı yer ile temas halinde olan ellerin sıklıkla temizlenmesi gerekir. Temizlik ve kişisel bakım noktasında el temizliği çok mühimdir. Nitekim ellerin ağız ve yüz gibi farklı alanlara temas etmesi halinde birçok kir ve mikrop bulaşmış olur. Bu noktada doğru dezenfektan ürünlerinin kullanımıyla gerekli temizlik sağlanarak kir ve mikropların önüne geçilmiş olur.

El dezenfektanları; günlük yaşamın her alanında kullanılan, yoğun alkol içerikleriyle derin bir temizlik sağlayan ürünlerdir. Dezenfektan ürünlerinin ev, okul, hastane gibi çeşitli alanlarda kullanıma uygun küçük ve büyük boyutları bulunur.

Dezenfektan Fiyatları

Farklı boyut ve içeriklere göre çeşitli dezenfektan ürünleri bulunduğu için tek bir fiyattan ziyade çeşitli fiyat seçenekleri mevcuttur. Dezenfektan ürünlerini incelemek için https://www.kozmela.com/dezenfektan sitesine göz atabilirsiniz.


 


 

Editör: Haber Merkezi