MÜDÜR BİZZAT İLGİLENDİ
TÜRKİYE REKORU GELDİ

BALIKESİR İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen ihale toplantısına Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin  başkanlığında 8 bankanın yetkilileri katıldı

İhale, Sağlık Müdürlüğüne bağlı 1. Basamak sağlık kurumlarında çalışan personele 5 yıllık süre için tek seferde 18 bin 600 TL banka promosyonu ödenmek üzere anlaşma sağlandı.

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Keskin, "Pandeminin ilk başından itibaren zor ve yoğun şartlarda görev yapan sağlık çalışanlarının hak ettiği ve mutlu olacakları bir ihale oldu, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

TÜRKİYE'DE EN YÜKSEK ORAN

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde  görevli 12 bin 261 sağlık çalışanı adına 5 yıllığına gerçekleştirilen ihale neticesinde, bu zamana kadar Türkiye genelinde yapılan kurum promosyon ihalelerinin en yüksek tutarı olan 18.600 TL'ye Yapı Kredi Bankası ile anlaşmaya varıldı. 

Banka. 18 bin 600 liralık rakamı sağlık çalışanlarının hesahlarına Nisan ayı içerisinde tek seferde peşin olarak yatıracak. 

SENDİKA'DAN TEŞEKKÜR


Sağlık Sen Balıkesir Şube Başkanı Nihat Erzi ise , Balıkesir  İl Sağlık Müdürlüğü Banka Promosyon ihalesinin sağlık çalışanları adına çok başarılı geçtiğini belirterek, "Bu süreçte büyük bir özveriyle emek veren başta İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Serkan Kadir KESKİN olmak üzere, Destek Hizmetleri Başkanı Bülent ŞAHAN'a, Destek Hizmetleri Bşk. Yrd. İbrahim SÖYLER'e, Öz Sağlık İş Sendikası Şube Başkanı İsmail ÖZTÜRK'e, ihaleye gözlemci olarak katılan diğer STK temsilcilerine ve tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Tüm fedakar sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun" açıklamasını yaptı. 

 

Editör: Haber Merkezi