BALIKESİR İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)  tüm birim ve ekipleriyle doğal afetlere anında müdahale edebilmek için 7 gün 24 saat teyakkuz halinde. 

AK Parti Milletvekili Adil Çelik, son İzmir depreminde yardıma ilk giden ve arama-kurtarma çalışmalarındaki başarılarıyla dikkat çeken AFAD'ı ziyaret etti.

AFAD İl Müdürü Bayram Şahin, İl Merkezi başta olmak üzere ilçeler ile kırsal mahallelerde "Afetlere Hazırlık" kapsamında yapılan çalışmaları  hakkında milletvekili Çelik'i bilgilendirdi. 

AFAD'ınyapılanması ve çalışmaları hakkında bilgilenen AK Parti Milletvekili Adil Çelik, son İzmir depremi sırasında Balıkesir ekibinin bölgedeki çalışmalarını ilgiyle ve gururla takip ettiklerini söyledi. 

Müdür Bayram Şahin şahsında tüm arama-kurtarma ekiplerinde görev yapan afet savaşcılarına minnet duygularını illeten milletvekili Adil Çelik"AFAD acil durumlara müdahale, arama-kurtarma ve yardım faaliyetlerinde önde gelen kurumlarımızdan biri. Görevinizi çok önemsiyorum. Hassasiyetle çalıştığınıza inancım tam.

Özverili çalışmalarından dolayı kurumumuzun idarecilerine ve personeline teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi