BALIKESİR'in 20 ilçesini bir araya getiren Büyükşehir Belediye Meclisi 2021 yılının son toplantısını yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın yönettiği oturumda, yine birbirinden önemli kararlar alındı. AK Parti'nin üye çoğunluğunu elinde bulundurduğu mecliste, MHP; CHP ve İYİ Partili üyelerin ilimizle ilgili kararlarda uyum içerisinde hareket ettikleri gözlendi. 

Gündem maddelerinin karara bağlanması sonrasında Başkan Yücel Yılmaz, "2021 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdik. Tüm birimlerimiz ve yaptığımız çalışmalar ile birlikte verimli bir yılı sonlandırıyoruz. Sene boyunca emek veren tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Yılın son oturumu ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, meclisteki uyumu, "şehrimizi şiir gibi yönetmeye çalıştık" sözleriyle ifade etti. 

Cankul, sosyal paylaşım ağı facebook aracılığıyl yaptığı açıklamada; "Balıkesir Büyükşehir Belediye meclisi olarak 2021 yılında başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz önderliğinde tüm meclis üyelerimiz ile Balıkesir'imiz için tüm gayretimiz ile şehrimizi sayın başkanımız Yücel Yılmaz'ın deyimi ile bir ŞİİR gibi yönetmeye çalıştık.

Bugün gerçekleştirdiğimiz Aralık Ayı Olağan toplantımızın 2. Birleşimi ile yılın son toplantısını tamamlamış olduk.

Rabbim bizlere yeni yıldada şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına en hayırlı ve güzel işlere imza atmayı nasip etsin. Bu vesile ile şimdiden tüm Balıkesir'li hemşehrilerimizin yeni yılını kutlar, 2022 yılında sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim." ifadelerini kullandı.

İsmail Cankul'un paylaşımı

Editör: Haber Merkezi