Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ikinci yüzyılına dair yeni program ve hedeflerin yer aldığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu kamuoyuyla paylaştı.

100'üncü yaşına girmeye hazırlanan Türkiye Cumhuriyeti'ni kesintisiz 20 yıldır yöneten AK Parti, yeni yüzyıla ilişkin program, proje ve hedeflerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sunumuyla dünyaya ilan etti.

Ankara Spor Salonu'ndaki AK Parti "Türkiye Yüzyılı" Tanıtım Toplantısı'nda Balıkesir Milletvekillerinin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir İl Teşkilatı ve Karesi, Altıeylül ilçe teşkilatlarıyla Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri de hazır bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, salonda eski milletvekili Kasım Bostan ve Balıkesir Koordinatörü Şahin Tin ile yan yana oturdu. 

TÜRKİYE YÜZYILI YOLUNDA

Ankara'da toplantı için Balıkesir teşkilatı otobüs kaldırdı.  AK Parti İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımın altına "AK Parti Balıkesir Teşkilatları olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için #TürkiyeYüzyılı Yolundayız" notu düşüldü.

AK Parti Balıkesir İl Yönetimi tam kadro Ankara'daydı. 

MUTLU VEKİLİN PAYLAŞIMI

Balıkesir'in dertleriyle dertlenen vekili Pakize Mutlu Aydemir, gurur ve heyecanın tavan yaptığı salondan bu paylaşımı yaptı.

Editör: Haber Merkezi